Tyypit puutarhan sisustus

Puutarha-arkkitehtuurissa on monenlaisia ​​puutarhoja, joita voit harkita puutarhan suunnittelussa ja parantamisessa. Sana ”decor” käytetään perinteisesti sisustuksen sisustukseen, joka sisältää kaiken huonekaluista maaliin seinään ja verhoihin ja vuodevaatteisiin käytetyt kankaat. Ei ole mitään syytä, että puutarhaa, kodin asuintilaa, ei pitäisi myöskään tarkastella samalla tavalla.

Suihkulähteet ja vesiputoukset

Veden käyttö puutarhassa, jossa ei ole luonnollista vettä, voi parantaa sitä voimakkaasti. Useimmat ihmiset arvostavat sekä veden näkyä että ääntä, ja se on ehdottomasti apu rentoutumiseen.

Keinotekoiset puutarhan suihkulähteet ja vesiputoukset voivat tehdä vaikuttavan eron puutarhallesi, joko erillisinä ominaisuuksina tai osana suurempaa vesipuutarhaa, ja ne kannattaa harkita auttamaan puutarhasi täydelliseksi ulkouutaksi.

Puutarhan patsaat ja koriste

Puutarhojen patsaat ovat monessa tyylissä ja malleissa, joista osa on vanhoja ja klassisia perinteitä, kuten kerubit ja enkelit. Muita suosittuja aiheita ovat eläimet, kuten kotieläimet ja koirat, sekä villieläimet, kuten leijonat ja sammakot.

Pieniä patsaita, joita jotkut voivat kutsua puutarhakoristeiksi, löytyvät myös niille, joilla on pieniä puutarhoja, eikä mahdollisuutta suuriin veistoksiin, joita näet suurissa puutarhoissa.

Puutarhakontteja tai istutuslaitoksia

Jokin puutarhan tärkeä ominaisuus voi olla kontteja tai istutuksia, joita käytetään talon kasveihin. Kontti puutarhanhoito on eräänlainen puutarhanhoito itsessään, ja löydät monia kirjoja aiheesta valita parhaita kasveja kasvaa rajoitettu ruohonleikkuri.

Kun on kyse istuttajien itse, niin löydät, kuten patsaita, laaja valikoima malleja, tehty materiaalien valinnasta. On houkuttelevia astioita betonissa, hiutaleissa, lasikuiduissa ja muoveissa; jos pidät terrakotan punaisen värin, sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi virallisessa tai epävirallisessa puutarhassa.

Istutusaineet, joita käytetään huolellisesti, voivat lisätä korkeutta ja muotoa puutarhan alueille, jotka voivat tuntua karuilta, ja ne voivat varmasti tuoda terassin tai patio elämään.

Muut puutarhan sisustusmahdollisuudet

Oikeasti, ei ole loppua mahdollisuuksia, mitä voit käyttää koristelemaan puutarhaa. Juhla- ja Ystävänpäivä -tyyppisten juhlapäivien yhteydessä saatat löytää koristeita ja koristeita, jotka voivat riippua ulkona tai pysyä maassa. Sitten on olemassa myös muita sisustustyyppejä, jotka voivat olla monikäyttöisiä, toimivaa tai koristeellista käyttöä. Esimerkkejä näistä ovat koriste-lintu- tai puutarha-valaistus.

Author: Donna

Vastaa