Yksinkertainen kodin sisustusideoita

Tässä on vinkkejä, jotka sinun on tiedettävä:

Ajattele seiniä.

Miksi seinä? Se on helpoin paikka aloittaa ja tekee suurimman vaikutuksen, koska se on suuri huoneen alue. Ajattele tyyliä tai seinätaiteen tyyliä, jota pidät. Onko sinulla teemaa, jota pidät, kuten luonnolliset kohtaukset ja maisemat, kaupunkikuvat, moderni taide tai muu teema. Valitse sitten haluamasi taideteos kuten kuvakudos, maalaus tai tulostus. Valitse suuri seinä valitsemalla suuri taideteos mahdollisimman tehokkaasti. Se tuntuu siltä, ​​että voit kävellä oikealle paikalle. Se on kaunis ja ihana vaikutus.

Katsokaa huoneesi päävärejä tietää, miten koristella tätä.

Onko sinulla vaaleita värejä ja neutraaleja sävyjä? Tässä tapauksessa voit olla joustavampi siinä, että joko vaalea, tumma tai jopa voimakas värillinen taide sopii. Onko sinulla tummia sävyjä ?. Tällöin tyydyttyneemmät värit tai tummemmat työt voivat toimia hyvin, kun ne vastaavat. Onko sinulla keskinisäisiä värejä? Tässä tapauksessa valitse työ, jonka väri on samanlainen tai huoneen väreihin liittyvä. Esimerkiksi jos sinulla on vihreät ja ruskeat huoneessasi, niin taideteos, jossa on vihreitä, ruskeita tai jopa keltaisia, sopii yhteen. Sen ei tarvitse olla pääosin tässä värissä, kunhan työssä on jotain, joka liittyy huoneeseen.

Etsi tilaa, jonka sinulla on tilaa.

Tämä on niin unohdettu, mutta se on erittäin tärkeä osa sisustusta. Riippuen tyylistäsi ja huoneesta, haluamasi tyhjän tilan määrä voi olla paljon tai vähemmän. Aloita katsomalla esineitä, jotka näkyvät. Onko olemassa paljon esineitä, jotka osoittavat, että sinusta tuntuu olevan sijoitettava suljetun kaappiin, toiseen paikkaan tai toiseen huoneeseen? Kun poistat liikaa, pääset siihen pisteeseen, jossa on tarpeeksi tilaa. Riittää paikka kutsua sinut ja vieraat. Tämä vaikuttaa merkittävästi etenkin, jos poistat paperit ja ei-koristeelliset esineet, ja sen sijaan on muutamia kohteita, jotka ovat joko viihdyttäviä, vapaa-ajan tai koristeellisia. Nämä voivat olla yksinkertaisia, kuten joitain valokuvia, joitain suosikkilehdeleitä, luonnonosia, kuten kuoria tai makuja tai suosikki koristelu.

Nämä ovat tärkeimmät 3 asiaa, jotka on otettava huomioon, ja tekevät sisustuksesi tehokkaaksi. Lisää sisustusideoita käy seuraavilla linkillä

https://www.elledecor.com/design-decorate/interior-designers/g3183/home-decor-ideas/

https://www.housebeautiful.com/home-remodeling/interior-designers/tips/g864/decorating-secrets/

https://www.architecturaldigest.com/story/wall-decor-ideas

Author: Donna

Vastaa