Keittiön sisustusvihjeet

Yksinkertaiset muutokset keittiön sisustuksessa tekevät suurta eroa sen yleisessä ulkoasussa. Ei vain nämä pienet ideat yksinkertaisia ​​ja halpoja tehdä, ne ovat myös hauskoja.

* Kausittaiset muutokset voivat auttaa kirkastamaan mitä tahansa keittiötä. Optimoi keittiötilaasi antaen sille ilmava tunne järjestämällä keittiön huonekaluja, poistamalla siitä joitain koristeita tai koristelemalla tai avaamalla verhot.

* Toinen ehdotus keittiön kirkastamiseksi on peilien käyttäminen auringonvalon keräämiseksi ja salaman poistamiseksi huoneesta. Suurin valo jakautuessa aseta peili poikki ikkunasta tai seinästä, joka kulkee ikkunaseinää vasten.

* Katso erilaisia ​​lehtiä, Internetiä, kirjoja ja televisio-ohjelmia saadaksesi käsityksen siitä, mitä haluaisit nähdä omassa keittiössäsi.

* Keittokirjat eivät ole vain hyvä lähde hyviä reseptejä varten, ne sopivat myös keittiön sisustukseen. Voit ryhmitellä ne mielenkiintoisiksi kokoonpanoiksi, jotkut niistä pysyvät ja jotkut niistä asettavat, tai voit kohdistaa ne kokoluokkiin.

* Voit antaa väriä ja olla kosketuksissa keittiöön, yritä ripustaa joitakin kasveja paljain katto-kulmista. Kasvit paitsi pehmentävät keittiönne, ne myös lisäävät kiinnostusta siihen. Voit käyttää todellisia kasveja, tai jos ne ovat vaikeasti tavoitettavissa, käytä silkkikasveja sen sijaan.

* Jos haluat kattaa vanhan tai unmatching lattian tai lisätä väriä keittiöön, alue matto on loistava valinta. Jos aiot sijoittaa alueesi maton pöydän alle, varmista, että se on riittävän suuri istuimien sijoittamiseen, kun ne on vedetty ulos.

* Lisätä hahmosi keittiöön käyttämällä strategisesti sijoitettuja lisävarusteita. Voit luoda ainutlaatuisen teeman keittiölle käyttämällä potinpitimiä, suola- ja pippurikäärejä, lautasen pyyhkeitä, säiliöitä ja leivänpäällisiä.

* Rajojen lisääminen keittiöön on toinen tapa piristää sen sisustus. Seinäpaperin reunat on helppo asentaa ja ne voivat lisätä värejä ja kiinnostusta seiniin. Rajoja voidaan käyttää kaapin alla tai seinän yläosassa. Käytä stensiilejä ja maaleja entistä edullisempaan vaihtoehtoon.

* Kaapin vetimet tulevat monissa eri tyyleissä vastaamaan keittiön sisustusta. Ne ovat myös edullinen ja helppo tapa lisätä kokonaan uudet ulkoasut kaappeihin ja laatikoihin.

Author: Donna

Vastaa